Odwrócona osmoza nowego rodzaju

Gdy chcemy, by nasze zmagania kulinarne były docenione, powinniśmy zadbać o każdy szczegół. Na smak dania wpływają nie tylko dodatki (przyprawy) i baza (np. mięso). Jeżeli przyrządzamy zupę duży wpływ na jej smak może mieć także woda. Woda z kranu wytwarza kamień i posiada chlor. Zaburza kompozycję smakową potrawy. Dlatego też u wielu ludzi w domu pod zlewozmywakiem gości odwrócona osmoza. Z tego rodzaju filtracji korzystają kucharze na całym świecie. Im można zaufać.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *



Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>