Olejek rycynowy

 	Olejek rycynowy

Olej z rącznika jest jednym z dziś chyba najczęściej pożądanym produktem w kosmetyce. Na stronach tego serwisu opisane zostało metody użycia tego olejku oraz zastosowanie. Przedstawione są metody użycia specyfików mających w swoim składzie ten olej i metody tworzenia ich własnoręcznie. Aplikacja jego jest bardzo wszechstronne i rozpościera się od medykamentów przez odżywki do włosów aż po preparaty na paznokcie. Olejek rycynowy współcześnie odkrywany jest na nowo mimo, iż jest stosowany od ponad czterech tysięcy lat.


Ocena: 4/5 (1 głosów)  


Szczegóły wpisu:


Informacje o firmie/organizacji:

  • Adres: http://olejekrycynowy.com

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *



Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>